Deltagelse i netværket

Noget om deltagelse

Netværk om teknologiforståelse er et netværk, der tilbyder muligheder for at blive klogere på at arbejde med teknologiforståelse i folkeskolen.

Netværket er for praktikere. Det betyder, at skolens pædagogiske personale og skoleledelser gratis kan rekvirere og deltage i aktiviteter i netværket. 

Vi opfordrer til, at du tilmelder dig maillisten eller tager direkte kontakt til kontaktpersonen for dit regionale CFU for at høre mere. Du kan finde kontaktoplysninger og tilmelding under menupunktet  Kontakt og tilmelding.


NetværksarrangementerDe regionale netværk har fokus på at belyse flere aspekter af det nye fagfelt. Netværksmøderne har til formål, at skoler, der ønsker at arbejde med teknologiforståelse, kan få et solidt afsæt i både fagligheden og et tættere samarbejde skolerne, kommunerne og professionshøjskolerne imellem omkring teknologiforståelse. På netværksarrangementerne vil der være oplæg, workshops og videndeling.

Tilmeld dig en mailliste for dit CFU for at få at vide, hvornår netværksarrangementerne afholdes i din region.

Det er gratis at deltage i netværksarrangementer.

Gå til tilmelding nedenfor.

På din skoleHvis I som team eller en gruppe lærere på tværs af teams ønsker at arbejde med teknologiforståelse på jeres skole, er det muligt at arbejde sammen med jeres regionale CFU ude på jeres skole. Konsulenter inden for teknologiforståelse vil sammen med jer arbejde med, hvordan I kan igangsætte og gennemføre undervisning med og omkring teknologiforståelse. Konsulenterne vil komme ud på jeres skole og på teammøder sætte spot på teknologiforståelse ift. det, I ønsker at arbejde med.

Tilmeld dig en mailliste for dit CFU for at få mere at vide. Hvis du allerede nu ønsker at høre mere og eventuelt aftale et besøg, så kontakt dit regionale CFU på kontaktsiden.

Besøgene er gratis.

Gå til tilmelding og kontakt nedenfor.

KompetenceforløbDu kan gratis deltage i et længere kompetenceforløb, hvor du vil komme tættere på fagligheden omkring teknologiforståelse og have mulighed for at afprøve undervisning med teknologiforståelse på din egen skole.

I forløbet er der både kursusdage og dage på din egen skole, hvor du har mulighed for at sparre og co-teache med CFU-konsulenter inden for teknologiforståelse.

 Tilmeld dig en mailliste for dit CFU for at få mere at vide. Hvis du allerede nu ønsker at høre mere og eventuelt lave en aftale, så kontakt dit regionale CFU på kontaktsiden.

Det er også muligt som skole eller kommune at arrangere kompetenceforløb for en større gruppe lærere.

Kompetenceforløbene er gratis.

Gå til tilmelding og kontakt nedenfor.


Tilmeld mailliste eller kontakt

Kontakt dit regionale CFU eller tilmeld dig maillisten og bliv opdateret på tiltag i din region. Mange af aktiviteterne kan skræddersyes i samarbejde med CFU.

;